kantoorfotografie in amsterdam

Een kantoor dat transparantie uitstraalt en teamspirit bevordert door gebruik van grote open ruimtes en veel glas.

zakelijke fotografie van een sportschool

Een sportschool die samenhorigheid en community uitstraalt en dat graag doormiddel van bedrijfsfotografie laat zien.

interieur en portret foto's van een tattoo studio

Een tattoo studio die graag een huiselijke sfeer wil uitstralen en dat doormiddel van de interieurfoto's op zijn website wil laten zien.

bedrijfsfotografie voor een beachclub

Zakelijke fotografie voor een beachclub die door zijn afgelegen ligging je daadwerkelijke doet voelen alsof je je op een onbewoond eiland bevindt.

Bedrijfsfotograaf alkmaar

Met tal aan lokale kleine ondernemingen, is Alkmaar een levendige stad. Door de rijke historie en tradities die nog steeds elk jaar plaats vinden, is de stad rijk aan cultuur en bedrijvigheid. Deze ondernemingscultuur in beeld brengen door middel van bedrijfsfotografie is een unieke manier om boven de concurrentie uit te stijgen het echte verhaal van de onderneming te laten zien.

Ik help kleine ondernemingen met bedrijfsfotografie dat een verhaal vertelt. Door middel van een serie krachtige zakelijke foto's vertel ik de verhalen van tattoo shops, winkels, sportscholen, restaurants, kapperszaken en tal van andere lokale ondernemers die de behoefte hebben zich met professionele foto's van hun bedrijf te onderscheiden.

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Alkmaar? Neem een kijkje op deze website om een indruk op te doen en laten we samenwerken om ook het verhaal van jouw onderneming met zakelijke fotografie goed in beeld te brengen!

Bedrijfsfotografie

Het doel van fotografie: verhalen vertellen.

Met fotografie vertel je een verhaal. Een verhaal in beeld die een kant laat zien wat met woorden vaak maar moeilijk te beschrijven is. Het zijn de beelden die de woorden complementeren of zelfs compleet overbodig maken. Of het nu gaat om een persoonlijk portret, personal branding fotografie, foto's voor een klein bedrijf of grote onderneming, of eventfotografie, waar het uiteindelijk om draait is een serie krachtige professionele foto's die een verhaal vertellen.

Over mij

De fotograaf: Bart Rondeel

Tot op de dag van vandaag hou ik mij bezig met het vertellen van allerlei soorten verhalen;
- Met bruidsfotografie en verlovingsshoot vertel ik de verhalen van de liefde tussen 2 mensen.
- Met portretfoto's de verhalen van het individu.
- Met personal branding fotografie breng ik ondernemers in beeld die een eenmanszaak runnen.
- Ik vertel verhalen van bedrijven met zakelijke fotografie.
- En de verhalen van feesten en festivals met eventfotografie.

Mijn hele leven heb ik mezelf al creatief bezig gehouden. Als kind vooral in sport, als tiener vooral als drummer en na mijn 20ste vooral met fotografie. De liefde voor fotografie is begonnen door mijn vrouw die mij jaren geleden een camera in de hand drukte en vroeg of ik wat foto's voor haar online modeblog wilde maken. Na jaren van het leren van technieken, lezen over fotografie, en vooral gewoon heel erg veel foto's maken en technieken uitproberen is deze liefde voor fotografie uiteindelijk uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid en ik heb van mijn hobby mijn werk weten te maken.

meer over mij→

Benieuwd naar BR-Fotografie?

Home